Kapalı yöntemle tüp mide ameliyatı yapıldı

Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne ileri obezite şikayeti ile başvuran 37 yaşındaki Keziban Özbek adlı hastaya Genel Cerrahi Uzmanları Opr. Dr. Turgay Demir, Opr. Dr. Güneş Tekten tarafından 3 seans olarak önce kapalı yöntemle tüp mide ameliyatı yapıldı.

Yaşam Yayın: 10 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 10.12.2018 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 1 yıl sonra karın germe, uyluk germe ve kalça germe ameliyatı, bu ameliyattan 1 ay sonra da göğüs küçültme ve kol germe ameliyatları yapıldı. Ameliyat hakkında bilgi veren Dr. Turgay Demir, “Keziban Özbek bize başvurduğunda 126,7 kg idi. Hastamıza ameliyat öncesi kapsamlı bir check-up yaptık. Ameliyata engel bir durum olmadığını tespit ettikten sonra kapalı yöntemle tüp mide ameliyatını yaptık. 1yıl boyunca aylık düzenli takipleri sonucu hastamız 70 kg’a geriledi. Hastamızın derisi kilo vermeye bağlı fazla geliyordu ve vücudunda ileri derecede sarkmalar oluşmuştu. Hastamıza önce karın germe, uyluk germe ve kalça germe ameliyatı yaptık, bu ameliyattan 1 ay sonra da göğüs küçültme ve kol germe ameliyatlarını yaptık. Hastamız fazla derileri de çıkarılınca 63 kg a geriledi, kilosu yarıya düştü ve sarkmaların hepsi düzeltildi’ ’dedi. Ameliyat olan Keziban Özbek, “Yıllardır fazla kilolarımdan muzdariptim. Diyet ve spor yapmama rağmen kilo veremiyordum. Gazetede Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde tüp mide ameliyatlarının yapıldığını okuyunca hemen Batman Bölge Devlet Hastanesi genel cerrahi polikliniğine başvurdum. Doktorlarım usta bir terzi gibi derimi küçülttüler. Ameliyattan önce televizyon programında Amerikalı Cerrah Dr. Nowzaradan’ı hayranlık ile takip ediyordum. Keşke Amerika’ya gidip bu ameliyatları olabilseydim diyordum. Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde aynı ameliyatların yapılabileceğini hayal bile edemezdim. Hayallerim gerçek oldu. Batman Bölge Devlet Hastanesi doktorlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.