KAMP KAFİLELERİ YOLA ÇIKTI

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının ardından, Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye’nin farklı illerinde gençlerin hizmete sunduğu kamplara Batman’da katılım sağlamaya hak kazanan genç kampçılar uğurlanmaya başlandı.

Gündem Yayın: 20 Haziran 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 20.06.2022 22:12:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının ardından, Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye’nin farklı illerinde gençlerin hizmete sunduğu kamplara Batman’da katılım sağlamaya hak kazanan genç kampçılar uğurlanmaya başlandı. ‘Bir Kardeşlik iklimi’ sloganıyla Batman’dan ilk kamp kafilesi Gençlik ve Spor İl Müdürdü Mehmet Şafi Özperk tarafından Bursa’nın Karacaali kampına uğurlandı. Bursa’nın Karacaali kampına 12-13 yaş grubu gençleri göndererek kamp faaliyetlerine başladıklarını ve bunun devamının geleceğini belirten il Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Bursa’nın ardından 18-22 yaş arası gençlerimizi de Trabzon’un Düzköy kampına gönderdik. Bu yaz 480 gencimizi kamplardan faydalandıracağız. Pandemi ve eğitim öğretim sonrası gençlerimiz kamplarda hem eğitim görecekler, hemde gönüllerince eğlenecekler. Kazasız belasız gidip gelsinler. Allah yollarına açık etsin.” diye konuştu. İl Müdürü Özperk, Türkiye’nin farklı illerine kampçıları göndermeye devam edeceklerini de sözlerine keldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.