Kalp Damar Cerrahları hasta kabulüne başladı

Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan Kalp Damar Cerrahları hasta kabulüne başladı. Op. Dr. Ömer Ayhan, 1989 yılında Aksaray’da doğdu.

Sağlık Yayın: 14 Şubat 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 14.02.2022 13:47:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlk orta ve lise eğitimini Aksaray’ da tamamladıktan sonra 2006 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine başladı. 2013 yılında mezun oldu. Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlık eğitimini 2021 yılında Ankara Şehir Hastanesinde tamamladı. Aksaray Sarıyahşi Devlet Hastanesi, Gazi Üniv. Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi, Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi, Ankara Şehir Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi, Hakkari Devlet Hastanesinde görev yaptı. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Op. Dr. Ömer Ayhan, hasta kabulüne başladı. 1991 Manisa doğumlu Emine Dudu Can Yalçın, ortaokul ve liseyi Manisa’da okudu. 2015 Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. Adıyaman Kahra'da kısa bir zorunlu hizmetin ardından 2016'da Siyami Ersek Kalp Damar Cerrahisine başladı. 2021'de Uzmanlığı tamamlayan Op. Dr. Emine Dudu Can Yalçın Batman'a atandı. Batman'a atanmış olmaktan memnun olduğunu ve çok beğendiğini  söyleyen Op. Dr. Emine Can Dudu Yalçın, hastalarımıza en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde olacağını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.