Kahve Bahane Elit Cafe hizmete açıldı

Gültepe mahallesi Aşık Veysel caddesinde hafta sonunda açılan 'Kahve Bahane Elit Cafe' 350 metrekarelik alanıyla müşterilerine hizmet verecek.

Yaşam Yayın: 13 Eylül 2022 - Salı - Güncelleme: 13.09.2022 14:47:08
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Aşık Veysel caddesi Ela Rezidans altında hizmete açılan ve 1 buçuk milyon liraya mal olan ‘Kahve Bahane Elit Cafe’nin açılışı davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Uzun bir süreden beri özlemi çekilen 'Kahve Bahane Elit Cafe'yi hayata geçirmenin çalışmalarını yaptıklarını, kaliteden ödün vermeden titiz bir çalışmanın sonunda açılışını gerçekleştirdikleri cafe nedeniyle mutlu olduğunu belirten işletmeci Zekeriya Aksoy, ''Günden güne gelişen kentimize bir marka kazandırmak bizlere de nasip oldu. Açılışa katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.