KAÇAK YAPI YIKILDI

Kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Belediye, Bahçelievler Mahallesi 1616. sokakta daha önce giriş çıkışlarını kapatarak faaliyetlerini durdurduğu kaçak yapının yıkımına başladı.

Gündem Yayın: 13 Eylül 2020 - Pazar - Güncelleme: 13.09.2020 17:39:48
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Belediye, Bahçelievler Mahallesi 1616. sokakta daha önce giriş çıkışlarını kapatarak faaliyetlerini durdurduğu kaçak yapının yıkımına başladı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Belediye Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı yıkım çalışmasında kaçak yapının yıkımı güvenlik önlemleri eşliğinde kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi. İmar planına ve ruhsata aykırı olarak yapımı gerçekleştirilen kaçak yapılara müsaade etmeyen Belediye, kaçak yapılaşmanın önlenmesi ve Batman'ın kaçak yapılaşma tehdidine maruz kalmaması için kaçak yapıların yıkımını sürdürüyor. Batman'ın önemli bir sorunu haline gelen kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için çalışmalarını sürdüren Belediye, kaçak yapılaşma konusunda alınan kararlara uymayanlara yönelik denetimlerini de aralıksız sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.