Judo grup müsabakaları yapıldı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahibi yaptığı ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) judo grup müsabakaları 19 Mayıs Spor Salonunda başladı. 9 kız ve 9 erkek olmak üzere 18 ayrı kategoride yapılan ANALİG Judo grup müsabakaları, şenlik ve festival havasında geçti.

Yayın: 09 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 09.02.2020 13:01:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sporcu, antrenör ve idarecilerin Fair-Play çerçevesinde verdikleri mücadele bir çok branşa da örnek oluyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, amaçlarının sporun barış, kardeşlik ve dayanışma ruhunu sporculara aşılamak ve bunu gelecek nesillere aktarmak olduğunu söyledi. İl Müdürü Özperk; “Batman’da ANALİG judo grup müsabakalarına ev sahipliği yapıyoruz. Grup müsabakalarında ilimizin yanı sıra Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Şırnak, Hakkâri, Siirt, Mardin ve Adıyaman illerinden 160 sporcu, antrenör ve idarecileri misafirimizdir. Kategorisinde derece yapan sporcular illerini 07-08 Mart 2020 tarihinde Elazığ ilinde yapılacak olan yarı finallerde temsil edecekler. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak uzman ekibimizle grup müsabakalarının eksiksiz bitirilmesi için çalışıyoruz. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. ANALİG Grup müsabakalarında JUDO Federasyonu temsilcisi Levent Obuz, Batman’ın örnek ve pilot bir il olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.