İtfaiye erleri bilgi birikimlerini artırıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline teorik ve pratik bilgilerin verildiği eğitim semineri düzenledi.

Yaşam Yayın: 10 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 10.07.2021 22:36:26
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli 5 gün süren eğitim seminerinde itfaiyecilik, yangın güvenliği, iş organizasyonu yaparak yangına müdahale, can ve mal güvenliği sağlama, arama kurtarma çalışması, yangın önleme ile ilgili tedbirler ve doğal afet öncesi yapılacak hazırlıklar gibi konularda eğitim aldı. 5 gün süren eğitim seminerlerinin arından Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini Batman Belediyesi Başkanlık makamında ağırlayan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.