‘İstifa dilekçeleri kabul edilmesin’

Kamu-Der ve Tarım Orman-Sen Batman Şube Başkanı Yılmaz Yıkılmaz, sağlık çalışanlarının istifa yasağının 1 Temmuz’da biteceğine dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 30 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 30.06.2021 11:16:14
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Kamu-Der ve Tarım Orman-Sen Batman Şube Başkanı Yılmaz Yıkılmaz, sağlık çalışanlarının istifa yasağının 1 Temmuz’da biteceğine dikkat çekti. İstifa dilekçelerinin kabul edilmemesinin gerektiğini ifade eden Yıkılmaz, “1 Temmuz’daki sağlık sektöründe istifa yasağının kaldırılması ile beraber Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çok önemli ve ihtiyaç duyulan branşlardaki doktorlar istifa dilekçeleri yönetime vermişler. Bu istifa dilekçelerinin kabul edilmesi halinde Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi büyük bir doktor sıkıntısı yaşayacak. Bu sıkıntı vatandaşlara çok ciddi mağduriyet söz konusu olacak. Yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulmalarını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.