İl Özel İdare güvenlik personeline eğitim verildi

İl Özel İdaresi güvenlik görevlilerine Batman Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından eğitim verildi.

Yaşam Yayın: 01 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.07.2021 15:58:43
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

İl Özel İdaresi ile Batman Üniversitesi arasında imzalanan protokol ile Personel A.Ş. bünyesine alınan 32 özel güvenlik görevlisine Batman Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından 5 günlük eğitim verildi.

32 Özel güvenlik personeline, Öğretim Görevlisi Mustafa İnal ‘Protokol Eğitimi’, Öğretim Görevlisi Erhan Konuk ‘İletişim Eğitimi’, Öğretim Görevlisi Suat Zor ‘Yakın Savunma Teknikleri Eğitimi’ konularında bilgiler verdi.

Batman İl Özel İdaresi yetkilileri, “Personel A.Ş. bünyemizdeki özel güvenlik görevlilerimize 5 günlük Batman Üniversitesi’nden öğretim görevlileri hocalarımız ders anlattılar. Bu eğitim ile protokol kurallarını, iletişimi ve yakın savunma tekniklerini personellerimiz daha iyi kavradı. Kurumumuz için faydalı bir eğitim oldu” diye konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.