İl Göç Kurulu toplantısı yapıldı

Batman’da ikamet eden yabancı uyruklu misafirlerle ilgili iş ve işlemlerin ele alındığı İl Göç Kurulu toplantısı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Gündem Yayın: 19 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 19.05.2019 15:18:59
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman’da ikamet eden yabancı uyruklu misafirlerle ilgili iş ve işlemlerin ele alındığı İl Göç Kurulu toplantısı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Vali Şahin’in yanı sıra, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Vali Yardımcısı Vekili Ramazan Fani,  İl Emniyet  Müdürü  Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı  Albay Mustafa Bakçepınar, İl Göç İdaresi Müdür vekili, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür vekili, İŞKUR Müdürü, SYDV Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, Kızılay Başkanı, KADEM temsilcisi ve ilgili kurum  temsilcileri katıldı. İl Göç İdaresi Müdür Vekili İbrahim Halil Tokmak, tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili yapılan bilgilendirme sunumunun ardından toplantıda, Batman’da  yaşayan yabancı misafirlerin ihtiyaçları, sosyal ve hukuki sorunları ele alınarak değerlendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.