'İHRACATÇILARIN ÖNÜNÜ AÇTIK'

BATSO Başkanı Demir, “Batman’a ve halkımıza hizmet amacıyla toplumsal sorunlara çözüm üreten oda anlayışıyla Gümrük Müdürlüğü hizmet binası kazandırdık ve Kızılay’a ‘Kan Bağışı Merkezi’ tahsis ettik” dedi.

Yaşam Yayın: 15 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 15.09.2022 13:31:21
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman Gümrük Müdürlüğü’nün yıllarca TPAO giriş binasındaki yetersiz binalarda hizmet verdiğini belirten Başkan Demir, “Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak, dönemin Gümrük Bakanı sayın Hayati Yazıcıoğlu’ndan destek aldık. Batman Gümrük Müdürlüğü’nün ihtiyaca cevap verebilecek yeterlilikteki yeni binasının inşaat çalışmaları 2018 yılında tamamlanarak hizmet verilmeye başlandı. Girişim ve lobi çalışmalarımızla yapılan Gümrük Müdürlüğü hizmet binası ve Gümrük sahası ile ihracat ve ihracatçıların önünü açtık. Yatırımcı firmaların işlemlerinin hızlandırılması ve gümrük işlemlerinin kolaylaştırılmasını sağladık. Salgın döneminde yoğun şekilde plazma kan ihtiyacı oluyordu. Salgın sorunu ve en yakın Plazma Kan Bağış Merkezi’nin Malatya’da bulunması karşısında BATSO yönetimi olarak sosyal ve toplumsal bilinçle halkımıza hizmet etme ve sorunun çözümü amacıyla, hizmet binamızda Kızılay’a ‘Plazma Kan Bağış Merkezi’ yeri ücretsiz tahsis ettik” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.