HUSUMETİ BİTİRDİLER

Geçtiğimiz yıl Kültür Mahallesindeki kavgayı ayırdığı sırada bir kişinin yaşamını yitirmesi sonucu iki aile arasında başlayan husumet, kanaat önderi ve siyasetçilerin girişimiyle sona erdi.

Yaşam Yayın: 12 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 12.01.2021 18:29:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçen sene Kültür Mahallesinde yaşanan kavgada tarafları ayırmak istediği sırada Deniz Özbek adlı vatandaşın yaşamını yitirmesi sonucu iki aile arasında başlayan husumet, kanaat önderleri ve siyasetçilerin araya girmesiyle sona erdi. Yıldız ve Özbek ailelerinin ileri gelenleri, Batmanlı iş insanı Kenan Konaç, AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür ile kanaat önderlerinin araya girmesiyle bir araya geldiler. Sosyal mesafe ve maskeli önlemlerin alındığı bir ortamda düzenlenen törende, Kuran ve duaların okunmasının ardından aileler barıştı. Barış etkinliğinde söz alan AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, “Geçen sene yaşanan ve iki aile arasında husumete neden olan gerginliğin sona ermesi için bölgeden gelen kanaat önderleri, aile fertleri ve önemli şahsiyetlerle bir aradayız. İlk günden bugüne kadar bu sulh için emek veren tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Çünkü memleketimizin böyle musibetler karşısında elini taşın altına koyacak, barış ve huzur için bir araya gelecek kanaat önderleri, ak sakallı dediğimiz önemli kişileri ve ileri gelenleri vardır. Bu insanlara da her zaman ihtiyaç vardır. Bu görevi üstlendikleri için Allah onlardan razı olsun.  Bugün Yıldız ve Özbek ailelerini fertleri de burada, kendileri de bu musibetin sonlanması için gösterdikleri gayretlerden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.