‘HOCA TAMAM, İŞ İMZAYA KALDI’

Spor emektarlarından Özgür Büyük’ün sunduğu Spor Ateşi adlı programına konuk olan Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, toplantının ana maddesinin hoca belirlemek olduğunu ifade etti. Güzel, “Hoca konusunda büyük neticeyle anlaşmaya varıldı. Arada çok ufak pürüzler kaldı. Çok kısa bir süre zarfı içerisinde hocayı futbol kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

Yayın: 10 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 10.06.2021 10:11:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

“ÖNCELİĞİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Yeni sezonda hedeflere emin adımlarla yürüyeceklerini belirten Güzel, “Hocamız ile transfer komitesi bir araya gelecek, gidecek ve kalacaklarla ilgili birtakım çalışma yapacaklar. Akabinde birinci etap kampa başlayacağız. Önceliğimiz şampiyonluk, en kötü play-off oynamak. Hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Buna göre oyuncularımızı ve kadromuzu belirleyeceğiz. Sayın Valimiz, kulübümüze çok önemli katkılar sağlamaktadır. Kulübün mali yapısını kuvvetlendirmemize yardımcı oldu. Katkılarından ötürü kulübüm, şahsım ve bütün Batman halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Büyük bir alkışı hak ediyor” diye konuştu.

“KULÜBE KURUMSAL BİR PRESTİJ SAĞLADIK”

Kulübün ciddi bir sıkıntısı olan internet sitesini kurduklarını söyleyen Güzel, “Kurumsal bir eksikliği gidermiş olduk. Kulübün cebinden beş kuruş para çıkmadan sponsorlar aracılığıyla internet sitemizi aktif kıldık. İnternet sitesinin taraftarlarımızın hizmetine online  ürün satışı olarak sunduk. Bu satışlardan kulübümüze maddi bir gelir yaratmaya çalıştık. SMS kampanyası düzenledik. Her ne kadar istediğimiz geliri elde edemezsek dahi, kulübümüze yarattığı prestij ve sinerji açısından marka değerini artırmak adına çok önemli bir çalışma oldu” ifadelerini kullandı.

“KULÜBÜN MARKA TESCİLİ TAMAMLANDI”

Projeler ile ilgili de küçük bir parantez açan Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, “Kulübün marka tescili yoktu. Tescil için başvuruda bulunduk marka tescilimiz kısa bir sürede onaylandı. Bundan sonra Batman Petrolspor ürün satışında kulübün onayı olmadan, satışlar gerçekleşmeyecektir. Sportif anlamda başarısız bir dönem geçirsek de kaybedilen prestiji geri getirdiğimizi düşünüyorum. Geçtiğimiz sezonun özeti aslında bu. Projelerimiz elbette var. fakat somut bir hale ulaşmadı. Somut bir hal kazanınca, projeleri kamuoyuna deklare etmeyi düşünüyoruz. Ligde kalmak, Petrolspor’un hedefi olmaz, olmamalı. Hedef her zaman ligde en iyisidir. Üst liglerdir. Büyük ve köklü bir camiayız. Gerek futbolcu, gerekse de hocalar olsun kulübümüze büyük teveccüh göstermektedir” diye konuştu.

“PETROLSPOR, ALTYAPISIYLA VAR OLMUŞTUR”

Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, Petrolspor altyapısı, tesisleriyle ve ülke futboluna futbolcu çıkarmada örnek bir yapıda olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı : “Alt yapıya önem veriyoruz. Gelecek sezonlarda da (A) takıma oyuncuları çıkarmayı istiyoruz. Batman Petrolspor, hiçbir dönem kaderine terk edilmemiş, sahipsiz kalmamıştır, kalmayacaktır. 61 yıllık köklü bir camia. Batman halkı elini taşın altına her dönem koymuştur”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.