Heyelan nedeni ile kapanan yolu açma çalışmaları devam ediyor

Batman’ın Gercüş ilçelerinde etkili olan şiddetli yağış dolayısıyla meydana gelen heyelanlarda kapanan grup köy yollarının açılması için çalışmalar devam ediyor.

Yaşam Yayın: 09 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 09.04.2020 20:14:25
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Batman’ın Gercüş ilçelerinde etkili olan şiddetli yağış dolayısıyla meydana gelen heyelanlarda kapanan grup köy yollarının açılması için çalışmalar devam ediyor. Gercüş Kaymakamlığı İlçe Özel İdare ekipleri yağmurdan sonra bozulan köy yollarında hummalı çalışmalarına devam ediyor. Yağış nedeniyle yol üzerinde oluşan çukurlar iş makineleri yardımı ile kapatılıyor. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen heyelan nedeni ile kapanan yolların açılması için de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yol çalışması sırasında bölgeden geçen sürücülerden Tahsin Kaya, "Yoğun yağış nedeni ile köy yolumuzda heyelan oluşmuştu. Ondan sonrada yolun hemen yanında da göçük oluşmuştu. İlçe Özel İdare ekipleri  ve Gercüş Belediyesinin katkıları ile yollar onarılıyor" dedi. Çalışmaların birkaç gün içinde tamamlanacağı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.