HER İLÇEYE MESLEK YÜKSEKOKULU

Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş, Batman’ın her ilçesine bir meslek yüksekokulu kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Eğitim Yayın: 21 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 21.06.2018 13:20:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’ın her ilçesine bir meslek yüksekokulu kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş, Kozluk, Sason, Hasankeyf meslek yüksekokullarının açıldığını, Gercüş’e Adalet Meslek Yüksekokulu’nun, Beşiri’ye de meslek yüksekokulu açmayı planlıklarını belirtti. Batman Üniversitesi’nin kurulduğu günden beri Batman’ın gelişimine katkıda bulunduğunu belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, 2018-2019 akademik yılında Batman Üniversitesi’nin 3 bin 850 yeni öğrenciyi Batman’la tanıştıracağını söyledi. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu’na 2018-2019 akademik yılında öğretime başlamak üzere öğrenci almalarının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Rektör Durmuş, “2018-2019 akademik yılında Hasankeyf Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programına, Sason Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Programına, Meslek Yüksekokulu Güvenlik ve Koruma Programına, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’ne ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümüne ilk defa öğrenci  alıyoruz” dedi. 2017-2018 Akademik Yılı’nda 2 bin 300’e yakın öğrenciyi mezun ettiklerini belirten Durmuş, “Bu yıl yeni açılan bölüm ve programlarla birlikte önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora ve yabancı uyruklu öğrenciler dahil olmak üzere yüzde 100 doluluk gerçekleşmesi halinde 3 bin 850 yeni öğrenci Batman Üniversitesi ile tanışacak” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.