'HDP umudun partisidir'

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli seçim çalışmaları kapsamında Kozluk ve Bekirhan’a beldesini ziyaret etti. Temelli, hakkında açılan soruşturmaya tepki göstererek, "İstediğiniz kadar soruşturma açın, hakikat kazanacaktır, HDP kazanacaktır” dedi.

Gündem Yayın: 19 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 19.03.2019 18:28:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Temelli: “Kozluk HDP’ye, HDP Kozluk’a yakışır. O yüzden de üreten biziz, yöneten de biz olacağız. Araplarla, Türklerle, Kürtlerle ayrımcılık yapmadan, yan yana gelerek kentimize hep birlikte sahip çıkacağız. Şimdi 31 Mart'a giderken hep birlikte çalışmalarımızı yükseltirken söz veriyor muyuz? Kozluk Ya Me Ye. HDP umudun partisidir. Umut yürüdükçe demokrasinin, barışın yolu açılır. Umut yürüdükçe tecrit de kırılır, faşizm de çöker, savaşlar da biter. O yüzden umudunuzu yalnız bırakmayın. Umudunuz ile yürüyün, HDP ile yürüyün” dedi. Temelli, "Sabah akşam talimatla soruşturma açıyorlar. Terör örgütü propagandasıymış! Bin kere söyledik, HDP terörist değildir. Biz, HDP’nin sesini her yerde yükseltmeyi devam edeceğiz. Çünkü bu hakikatin sesidir, hakikatin sesini kısamazsınız. İstediğiniz kadar soruşturma açın, hakikat kazanacaktır, HDP kazanacaktır. Dost ve düşman bilsin ki biz kazanacağız, mutlaka kazanacağız!" ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.