HDP adayları esnafı ziyaret etti

HDP adayları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, HDK Batman Sözcüsü Derya Aslan, Belediye Meclis Üyeleri ve bir grup partiliyle birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafını ve Tekstil Kent Sitesini ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 21 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2019 18:18:03
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

HDP adayları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, HDK Batman Sözcüsü Derya Aslan, Belediye Meclis Üyeleri ve bir grup partiliyle birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafını ve Tekstil Kent Sitesini ziyaret etti. Eşbaşkan Adayı Dr. Demir: “İnsan emeği üzerinde silahlara yatırım yapanlar ülke ekonomisini çıkmaza sürüklüyor. Biber ve kurşun fiyatı üzerinden siyaset yapıp ülkeyi yönetenlere 31 Mart’ta halkın vereceği cevap, ezilenleri özgürlüğe bir adım daha yaklaştıracaktır” dedi. Daha sonra beraberindeki partililerle birlikte Tekstil Kent Sitesine geçen HDP Eşbaşkan Adayları Dr. Demir ve Korkmaz halaylarla karşılandı. Eşbaşkan adayı Dr. Demir, “İnsan emeği üzerinde silahlara yatırım yapanlar ülke ekonomisini çıkmaza sürüklüyor. Biber ve kurşun fiyatı üzerinden siyaset yapıp ülkeyi yönetenlere 31 Mart’ta halkın vereceği cevap, ezilenleri özgürlüğe bir adım daha yaklaştıracaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.