Hayırsever Söyler’den Yenişehir’e taziye evi

Hayırsever Dr. Mehmet Söyler, Yenişehir Mahallesinde (Kuyubaşı TOKİ) Valilik tarafından tahsis edilen arsada "Annesi Azime Söyler" adına taziye evi yapacak.

Yaşam Yayın: 19 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2019 16:26:08
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Hayırsever Dr. Mehmet Söyler, Yenişehir Mahallesinde (Kuyubaşı TOKİ) Valilik tarafından tahsis edilen arsada "Annesi Azime Söyler" adına taziye evi yapacak. Taziye evinin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Vali, Dr. Mehmet Söyler’e bu örnek davranışından dolayı teşekkür ederek, yapılacak protokolün ardından taziye evi inşaatına en kısa zamanda başlanacağını ifade etti. İncelemeler sırasında Vali Şahin’e; İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, mahalle muhtarı ile mahalle sakinleri eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.