HARÇLIKLAR YEŞİL NOHUTTAN

Batman’da çocuklar okulların tatil olması nedeniyle ev bütçesine katkıda bulunmak ve harçlıklarını toplamak için yeşil nohut satıyor.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 14.06.2022 14:56:43
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Batman’da çocuklar okulların tatil olması nedeniyle ev bütçesine katkıda bulunmak ve harçlıklarını toplamak için yeşil nohut satıyor. Son günlerde Batman sokak ve caddelerinde yüzlerce çocuk harçlıklarını çıkarmak için yeşil nohut satıyor. Yaz aylarında ilçenin değişik yerlerinde yeşil nohut satarak para biriktirmeye çalışan çocuklar, “Kendimize para biriktirip bilgisayar için para topluyoruz, aile bütçemize  katkı sağlıyoruz. Her kesimden insanlara satıyoruz nohutları. Alan müşteriler bizden memnun. Alan bir daha gelip alıyor. Destesi 2 buçuk lira olan yeşil nohutları satarak aile bütçesine katkı sunuyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.