“Halkımız bizi seçerse pişman olmayacak”

Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök, “Halkımız bir kere de HÜDA PAR’ın adaylarını desteklesinler, onlara şans versinler. Allah’ın izniyle pişman olmayacaklar” dedi.

Siyaset Yayın: 07 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 07.06.2018 11:03:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 HÜDA PAR'ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün Hürriyet Mahallesi’ndeki seçim lokali açıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Gök, üçüncüsünü açtıkları seçim lokalinin hayırlara vesile olmasını diledi. Gök, “Müslümanca siyaset nasıl yapılır, bunu halkımıza göstermek için siyasete girdik. Müslüman siyasetçi nasıl olur onu kavratmak için ve siyasetin üzerindeki yanlış kanaatleri kaldırmak için siyasete girdik” dedi.

“MÜCADELEMİZ ŞAHISLARLA DEĞİL ÇARPIK SİSTEMLEDİR”

Seçim barajının oluşturduğu haksızlıktan ötürü bağımsız aday olarak seçime girdiğini hatırlatan Gök, “Bu sistem zulüm üzerine kurulu bir sistemdir, adil bir sistem değildir. Zaten bizim mücadelemizde şahıslarla değil, çarpık sistem anlayışıyladır. O yüzden yüzde 10 barajından dolayı bir kısım partiler mecbur kaldılar, ittifak yolunu seçtiler. Hatta birçoğu kendi kırmızı çizgilerini çiğneyerek ittifak kurdular. Bir kısım adaylar da benim gibi seçime bağımsız olarak girmek için aday oldu. İnşallah girişimlerimizle bu barajı kaldırırız. Bizce bir partiye, adaya engelin halk olması lazım. Bir kısım partiler milyonlarca lira seçim yardımı almıştır ve hangi kanalı açıyorsunuz onları anlatıyor. Onlarca kanala sahiptirler. Ancak mütevazı bir hareket olan HÜDA PAR mensubu kardeşlerimizin ceht ve gayretleri onların o avantajlarını sıfıra çıkaracaktır. Halkımızdan şunu talep ediyoruz; bir kere de HÜDA PAR’ın adaylarını desteklesinler, onlara şans versinler” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.