‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’

Batmanlılara duydukları sorumluluklar nedeniyle, belediyeyi ilkeler doğrultusunda, eşitlikçi hizmet anlayışıyla yöneteceklerini söyleyen Batman Belediyesi Eşbaşkanlarının talimatıyla Belediye binası girişi ile başkanlık girişine ‘Adalet Mülkün Temelidir’ ve ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ yazıları yazıldı.

Yaşam Yayın: 25 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2019 16:39:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

"İYİ DİYALOG, GÜLER YÜZLE HİZMET"

Belediye Eşbaşkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, önceki gün Belediye binası içerisinde yer alan birimleri tek tek dolaşarak birim müdürlerinden bilgi aldı. Birim ziyaretlerinde çalışan personellerle tanışan Eşbaşkanlar, belediyenin halka hizmetlerini ve sorumluluğunu ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ ve ‘Adalet Mülkün Temelidir’ ilkelerine dayandırarak gerçekleştireceklerini açıkladı. Birimlere yaptıkları ziyaretlerinde Belediye Eşbaşkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz çalışanlara: “Vatandaşlarla birebir irtibat halinde olan birimler başta olmak üzere bütün birimlerimiz, belediyeye gelen, hizmet talep eden, halkımıza güzel ve tatlı bir üslupla, iyi bir diyalog ve doğru iletişim yöntemleriyle karşılık verin. Usulsüz hiç bir şeye müsaade etmeyin. İnsanlara mümkün olduğu kadar güler yüzle, iyi bir diyalogla irtibata geçin, onları mutlu ve memnun bir şekilde uğurlayın” dedi.

"KAYIRMACILIK OLMAYACAK"

Herkese hakkaniyetle yaklaşacaklarını ve adil davranacaklarını ifade eden Eşbaşkanlar devamında: “Bunun için Batman Belediye binamızın girişine ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ ve ‘Adalet Mülkün Temelidir’ yazılarını yazdık. Kim olursa olsun, herkese adaletli bir şekilde yaklaşacağız. Vatandaşlara eşit davranacağız. Adaletli davranacağız. Asla ve asla kayırmacılık olmayacak. Ödemelerde eşit bir şekilde davranılacak, var olan imkân eşit bir şekilde paylaşılacak. Eşbaşkanlar olarak bu prensibe bağlıyız. Örnek bir belediye olacağız” açıklamasında bulundular.|

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.