HALKIN VALİSİ HER YERDE

Batman'a atandığı günden beri, “Herkesin ve halkın Valisi olacağım” diyen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp hayatın her alanında.

Gündem Yayın: 20 Haziran 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 20.06.2022 14:43:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'a atandığı günden beri, “Herkesin ve halkın Valisi olacağım” diyen Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp hayatın her alanında.

SEBZE HALİNDEYDİ

Batman'a geldiği gün koltuğuna oturmadan halkın arasına karışan ve halkla birlikte olan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, halkın arasında olmaya devam ediyor. Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü kentin varoş semtleri olan kenar mahalleleri gezen Canalp, yine halkın sorunlarını dinledi. Haftanın ilk mesai günü Pazartesi sabahın ışıklarıyla Batman Yaş Sebze ve Meyve Haline giden Vali Canalp, yine esnafın sorunlarını dinledi. Sıcak ve samimi bir sohbetten memnun olduklarını belirten hal esnafı, Canalp'ın duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Batman Yaş Sebze ve Meyve Hali ziyaretinden sonra Valilik makamına dönen Vali ve Belediye Başkan Vekili, kurum ve kuruluş müdürleriyle saat 08.00'de bir araya gelerek yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.