‘HALKIN ÖNÜNE SANDIK KONULMALI’

Siyaset Yayın: 19 Haziran 2022 - Pazar - Güncelleme: 19.06.2022 15:41:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da İYİ Parti İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde bir araya gelen 5 siyasi parti olası bir seçimde bütün sandıkların daha güvenli bir şekilde korunması için gerekli önlemleri aldıklarını açıkladı.

“SANDIK EMİN ELLERDE OLACAK”

Halkın iradesinin bütün iradelerin üzerinde olduğunu belirten İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, sandıkla gelenin sandıkla gideceğini söyledi. Toplantıya İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik’in yanı sıra, CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız ve Demokrat Partisi Batman İl Başkanı Ahmet Güneş katılım sağladı. İYİ Parti Batman İl Başkanı Çelik; “Bu hafta yarın seçim olacakmış gibi neler yapacağımızı konuştuk. 5 siyasi parti olarak halkın önüne konulan sandıklara sahip çıkacağız. Bunun için bütün teşkilatlarımızla adeta seferber olmuşuz. Amacımız halkın oylarına sahip çıkmaktır. Sandıklarda olası hiçbir oyuna izin vermeyeceğiz. Çünkü halkımızın oyları bize emanettir. Sandık güvenliğinin yanı sıra ilimizde yılan hikâyesine dönen 500 yataklı Hastane, İluh Deresi, Yeni Çevre Yolu, Eğitim, Sağlık, Batman Çayı Islah ve daha birçok konuyu bütün ayrıntılarıyla gündeme getirip yapılması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.