HIRSIZLIĞIN BÖYLESİ

Devlet Su İşleri’nin sulama kanallarına koruma amaçlı yaptırdığı tel örgü ve direkleri kırarak içindeki demirleri çalan hırsızlar adeta kadrolu işçiler gibi suç aletleri olan balyoz ve kırıcı aletleri olay yerinden ayırmıyor.

Yaşam Yayın: 05 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 05.01.2021 14:27:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Devlet Su İşleri’nin sulama kanallarına koruma amaçlı yaptırdığı tel örgü ve direkleri kırarak içindeki demirleri çalan hırsızlar adeta kadrolu işçiler gibi suç aletleri olan balyoz ve kırıcı aletleri olay yerinden ayırmıyor. Batman Köprüsü Malabadi'den Batman ovasına uzanan bir çok yerdeki sulama kanallarının kenarındaki tel örgülerin yanı sıra beton direkleri kırıp içindeki demir çubukları da çalan hırsızlık şebekesi adeta kadrolu elemanlar gibi çalışıyor. Öğlen araları ve akşam saatlerinde işe ara veren hırsızlar, suç aletleri olan balyoz ve kırıcı aletleri sahadan ayırılmadan hırsızlığa istedikleri saate devam ediyorlar. Batman Barajı Malabadi mevkiinden sağ ve sol sahil sulama kanallarından Kuyubaşı TOKİ (Cegerluye) civarındaki beton direkler adeta tuz ve buz olmuş halde. Güney Çevre Yolu ve Kuyubaşı mevkiindeki sulama kanallarının yüzlerce metre tel örgüsünün yanı sıra beton direklerin içindeki demir çubuklar da hırsızların hedefi oldu. Bölgedeki bir çok köylü ve vatandaş, yetkililerin bu duruma çare bulunmasını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.