Gür, Jandarma Teşkilatının 182. kuruluşunu kutladı

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 182'inci yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 14.06.2021 16:07:58
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 182'inci yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Gür mesajında şunları kaydetti : “Milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 182’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında görevini layıkıyla yerine getiren kahraman Jandarma Teşkilatımızın, 182’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu anlamlı günde aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.