GÜNEYDOĞU’DA BİR İLK

Sağlık alanında son dönemde ön plana çıkan mesleklerden birisi olan Podoloji, bireylerin ayak sağlığının korunmasına ve bakımının yapılmasına yönelik olarak hizmet vermekte.

Sağlık Yayın: 09 Ağustos 2022 - Salı - Güncelleme: 09.08.2022 09:47:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

PODOLOJİ BİRİMİ YAŞAM HASTANESİ’NDE

Bu hizmet, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bir ilk olarak hastane ortamında Özel Batman Yaşam Hastanesi Esterise Sağlık ve Güzellik Merkezi’nde Podolog Dilşah Ceylan tarafından veriliyor. Özel Batman Yaşam Hastanesi Esterise Sağlık ve Güzellik Merkezinde hizmet veren Podolog Dilşah Ceylan, “Kişilerin ayak sağlığını korumaya ve rahatsızlıklarını önlemeye yönelik hastane ortamında hizmet vermekteyiz. Güneydoğu Anadolu bölgesinde hastanede ayak sağlığı hizmeti sunan tek merkeziz. Ayak hastalıklarının tedavi edilmesinde uzman hekimler ile birlikte cerrahi operasyon gerektirmeden ağrısız acısız bir şekilde yapmaktayız. Merkezimiz, ayak sağlığı kapsamında; batık tırnakların tedavisinin yapılması ve soruna kalıcı çözümler bulunması, diyabetik ayak bakımının sunulması, kalınlaşmış tırnakların ve nasır oluşumlarının tedavi edilmesi, tırnak mantarı bakımının yapılması, aşırı terleyen ayaklar ve ayaklardaki şekil bozukluklarının tedavi edilmesi, sporcuların, dansçıların ve tüm sağlıklı bireylerin ayaklarının medikal bakımının yapılması hizmetlerini vermektedir. Günden güne bu alanda talepler artmaktadır. 10 kişiden 5 kişinin ayak problemi bulunmaktadır. Sağlıklı ayaklar için bütün bireylerin ayda bir mutlaka Podoloğa görünmesi gerekmektedir” diye konuştu.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.