GÜNDE 400 GENCE ÇORBA

Batman Valisi ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin’in desteğiyle ve Kızılay Batman Şubesinin aracılığıyla, Gençlik Merkezinde eğitim gören gençlere çorba ikramı yapılmaya başlandı.

Yaşam Yayın: 19 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 19.01.2021 20:24:47
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman Valisi ve Belediye Başkanvekili Hulusi Şahin’in desteğiyle ve Kızılay Batman Şubesinin aracılığıyla, Gençlik Merkezinde eğitim gören gençlere çorba ikramı yapılmaya başlandı. Batman Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren 3 Gençlik Merkezinde günde ortalama 400 gence çorba ikramında bulunulduğunu belirten Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, emeği ve katkısı olanlara teşekkür etti. Rüzgâr; “Batman Valimiz ve Belediye Başkanvekilimiz sayın Hulusi Şahin’in desteğiyle ve Kızılay Batman Şubesinin aracılığıyla Gençlik Merkezlerimize gelen gençlerimize çorba ikramı başladı. Ders çalışmaya gelen öğrencilerimiz başta olmak üzere sportif, kültürel, sanatsal, mesleki ve diğer kurslarımıza gelenlere güzel bir ikram oluyor. Çorbanın yanı sıra çay ve kahve ikramında da bulunuyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.