''GÜÇLÜ BİR EKİPLE SAHADAYIZ”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine aday olan Osman Nasıroğlu Başkanlığı’na destek veren iş insanı Nihat İpekyüz ve Feyzi Demir 7. grupta iddialı olduklarını söyledi.

Yaşam Yayın: 21 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 21.09.2022 11:43:09
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

 “7’NCİ GRUPTA İDDİALIYIZ”

Batman ticaretinin önünü açmak, yatırım için bekleyen sanayicilerin arsa sorunlarına kalıcı çözümler üretip, Batman'ın ihtiyaçlarına uygun büyüklükte Organize Sanayi Bölgeleri oluşturmak daha çok iş ve istihdam için iş dünyasının tecrübeli isimlerinden Osman Nasıroğlu'yla yola çıktıklarını ifade eden İpekyüz ve Demir, ''Güçlü bir ekiple sahadayız. Kentin ve iş dünyasının sorunlarını çok iyi bilmekteyiz. Başkan adayı olarak desteklediğimiz Osman Nasıroğlu'nun Başkanlığı döneminde Batman ve BATSO'ya değer katacak bir çok çalışmaya imza attığı hepimizin malumu. Yönetim olarak seçilmemiz halinde bir çok proje ve AR-GE çalışmaları yeniden hız kazanacak. 'Herkes için BATSO' grubuyla Batman sanayisini daha da güçlendirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer almakta'' dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.