Gençlik’ten bisikletli oryantiring

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Oryantiring İl Temsilciliği, ‘Dünya Oryantiring Günü’ nedeniyle bisikletli bir turnuva düzenledi.

Asayiş Yayın: 26 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 26.05.2021 13:07:59
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Oryantiring İl Temsilciliği, ‘Dünya Oryantiring Günü’ nedeniyle bisikletli bir turnuva düzenledi.  Her yıl Mayıs ayında tüm dünyada  'Dünya Oryantiring Günü' olarak kutlanması nedeniyle Batman’da bir dizi etkinlik yapıldı. TPAO Site Mahallesi yerleşkesinde Bisiklet Oryantiringi Yarışması ilgi gördü. Yarışmada görevliler, veliler ve 5 kategoride 40 sporcu katılım sağladı. Dereceye girenlere ödüllerini ev sahipliği yapan TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, Site Mahalle Muhtarı Aşkın Akdağ ve TPAO Tesis Amiri Hayrettin Aktan tarafından verildi. Batman Gençlik ve Spor ve İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, dereceye giren ve katılım sağlayan tüm sporcuları tebrik etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.