Gençlik antrenörüne milli görev

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Masa Tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş’e, Masa Tenisi Federasyonu tarafından Milli görev verildi.

Yayın: 22 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 22.06.2021 12:12:28
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Masa Tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş’e, Masa Tenisi Federasyonu tarafından Milli görev verildi. Masa Tenisi Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Masa Tenisi Yıldız ve Genç Milli takım kampı 15-22 Haziran  tarihleri arasında Ankara  Mamak spor salonunda yapıldı. Ayrıca 23-27 Haziran 2021 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Albena şehrinde yapılacak Balkan Şampiyonasına Batman Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Recep Bezenmiş kamp ve Balkan şampiyonasına davet edildi. Antrenör Recep Bezenmiş’i tebrik eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Başarılı Masa Tenisi Milli Antrenörümüz Recep Bezenmiş Balkan şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edeceğinden son derece mutluyuz. Başarılı bir kamp sureci geçirip, derecelerle geri döneceklerine eminim. Şimdiden hem antrenörümüze hemde milli sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.