GENÇLERİN İKİNCİ EVİ

Vali Hulusi Şahin’in eşi ve aynı zamanda Batman Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle Valilik tarafından Petrolkent Mahallesinde hizmete yeni açılan Petrolkent Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 18 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 18.01.2021 18:08:49
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin’in eşi ve aynı zamanda Batman Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin,  Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle Valilik tarafından Petrolkent Mahallesinde hizmete yeni açılan  Petrolkent Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetleriyle Batmanlı gençlerin ikinci evi haline gelen Petrolkent Gençlik Merkezini ziyaret eden Bayan Şahin, kurslara katılan gençlerle bir araya gelerek bir süre sohbet ettikten sonra yapılan etkinlikler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Gençlik Merkezi yetkililerince, Petrolkent Gençlik Merkezinde voleybol, basketbol, futbol vb. spor aktivitelerinin yanı sıra gençlerin sanatsal ve kişisel gelişimine yönelik bağlama, keman, saz, işaret dili, akıl ve zekâ oyunları gibi birçok alanda kurslar verildiği ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.