Genç raketler yetişiyor

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden İl Spor Merkezleri Yaz kurslarında masa tenisi branşında öğrencilerin raketleri durmuyor.

Yayın: 18 Ağustos 2019 - Pazar - Güncelleme: 18.08.2019 17:22:49
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde devam eden İl Spor Merkezleri Yaz kurslarında masa tenisi branşında öğrencilerin raketleri durmuyor. 99 kadın ve 223 erkek olmak üzere toplam 322 sporcunun Masa Tenisi Eğitim Merkezi’nde eğitim gördüğünü belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, alt yapıya önem vermeye devam edeceklerini söyledi. Tecrübeli ve uzman antrenörler eşliğinde verilen masa tenisi kurslarının okulların başlamasına kadar süreceğini belirten Eren, başarılı olan ve bu spora yatkın olanların antrenmanlarının devam edeceğini ifade etti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.