‘Gelecekten umutluyuz’

Batman'da bir çok misafir ve grupları ağırlayan Grand Hasankeyf Oteli yetkilileri, gelecekten umutlu olduklarını söylediler.

Gündem Yayın: 13 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 13.01.2021 17:19:51
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman'da bir çok misafir ve grupları ağırlayan Grand Hasankeyf Oteli yetkilileri, gelecekten umutlu olduklarını söylediler. Batman ve İstanbul'da uzun yıllar Turizm ve Bilişim sektöründe çalışan Grand Hasankeyf Otel Müdürü Metin Türe ve Muhasebe Müdürü Sefa Uluç gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Yaşanan pandemiden bir çok sektör gibi turizm sektörünün de etkilendiğini, ancak çalışmalar sonucu vakaların gittikçe düştüğüne sevindiklerini belirterek, ''Batman'da turizm potansiyeli yüksek. Hasankeyf, Kozluk, Sason ve Beşiri'deki turizm zenginliklerine sahip. İlerleyen zamanlarda daha çok yerli ve yabancı turist Batman'ı tercih edecektir'' dediler. Gazetemiz imtiyaz sahibi Nedim Arslan, Grand Hasankeyf Otel yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.