‘Futbolcuların alacakları en kısa sürede ödenecek’

TFF 3. lig temsilcisi Batman Petrolspor A.Ş'nin, İl Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş'a devredilmesinden sonra kulübün Hukuk Müşaviri Av. Orhan Güzel ile birlikte kulüp tesisinde futbolcularla ilk toplantıyı yapıldı.

Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.12.2019 16:54:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TFF 3. lig temsilcisi Batman Petrolspor A.Ş'nin, İl Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş'a devredilmesinden sonra kulübün Hukuk Müşaviri Av. Orhan Güzel ile birlikte kulüp tesisinde futbolcularla ilk toplantıyı yapıldı.  Batman Petrolspor'un yeni Başkanı Abdulvahap Akbaş, futbolcularla yaptığı toplantıda, bu göreve geldiği için heyecanlı olduğu, kulübe yeni bir düzenin geleceği, futbolcu alacaklarının en kısa sürede ödeneceğini, önlerindeki iki maçın ligde kalma açısından çok önemli olduğunu, futbolculardan bu sebeple eskisinden daha fazla gayret göstermeleri gerektiğini bildirdi. Başkan Akbaş,  yeni yönetim kurulunun en kısa süre içerisinde belirleneceğini, şehrin tüm dinamiklerinin Petrolspor etrafında toplanılması gerektiğini, teknik direktör arayışına da başladıklarını, en kısa süre içerisinde bu sorunun da çözüleceğini, Petrolspor gibi bir markanın ligden düşmesi gibi bir durumun söz konusu olmayacağını, hafta sonu Muğlaspor ile karşılaşacakları maç için Muğla ve civarındaki bütün şehirlerden taraftarları bu önemli maça beklediklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.