‘Esnaf için çözüm odaklı adımlar atılsın’

HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, esnaflara yönelik gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamada idarecilerin esnafın sorunları için çözüm odaklı adımlar atmaları gerektiğini vurguladı.

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 31.05.2021 16:08:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, esnaflara yönelik gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamada idarecilerin esnafın sorunları için çözüm odaklı adımlar atmaları gerektiğini vurguladı. Sürekli sahada bulunarak esnafın yanında olmaya gayret ettiklerini belirten Durmaz, “Biz ilk günden bu yana sahada olmaya, esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret edip onları yalnız bırakmamaya gayret ettik. Partimizin misyonu gereği, insanların sıkıntılarının çözümünü önceledik ve bunun için atılması gereken adımlar konusunda gerekli girişimlerde bulunduk. Özellikle genel olarak ilimizdeki esnafın yaşadığı sıkıntıları sıklıkla gündeme getirdik. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarının çözümü için en fazla inisiyatif almaları gerekenler, yereldeki idarecilerdir. Esnaf idarecilerin de sahada olmasını ve çözüm odaklı adımlar atmalarını istiyor. O yüzden sorunların mutlak çözümü için idareciler esnafla bir araya gelmeli ve çözüm konusunda bir program belirlemelidirler” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.