Eş Başkanlardan esnaf ziyareti

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediyenin farklı alanlarda yürüttüğü saha çalışmalarını yerinde incelemenin yanı sıra zaman zaman esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek halkla bir araya geliyor.

Gündem Yayın: 15 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 15.12.2019 12:48:47
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, belediyenin farklı alanlarda yürüttüğü saha çalışmalarını yerinde incelemenin yanı sıra zaman zaman esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek halkla bir araya geliyor. Turgut Özal Bulvarı esnafına sürpriz ziyaret gerçekleştiren Belediye Eş Başkanlarına, belediye meclis üyeleri ve HDP il ve ilçe yönetimi eşlik etti. Esnafa gerçekleştirdikleri ziyaretle halkın sorunlarını yerinde dinleyen Eş Başkanlar, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri not alarak sorunların çözülmesi için ilgili müdürlüklere gerekli talimatların verileceğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.