ENGELLİLER ORDU'YA HAZIR

Yayın: 23 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 23.04.2022 12:33:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Pazar günü sonu sahasında yapacağı ligin güçlü ekiplerinden olan Ordu maçına hazır. Batman Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, Pazar günü sahasında oynayacağı Ordu Büyükşehir spor kulübü Basketbol Takımı karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı Nasreddin Kaya, 19 Mayıs Spor Salonunda haftanın iki günü 2 saat antrenman yaptıklarını belirterek, “Bugüne kadar oynadığımız 9 maçımızı kaybettik, 5 maçımızı kazandık. Mücadelemize devam ediyoruz. Pazar günü saat 13.00’te tüm sporseverleri maça bekliyoruz. Uzun bir aradan sonra gönül dostlarımızla bir aradan olmanın heyecanını yaşamak istiyoruz. Heyecanlı ve mücadelenin üst seviyede olacağı bu maçımıza tüm spor severleri davet ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.