Engelli basketbolcular Yalova yolcusu

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi başta olmak üzere tüm branşların başlaması için start verdi.

Yayın: 14 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.04.2021 13:34:59
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Covid -19 nedeniyle sürekli ertelenen Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginin turnuva şeklinde tek devreli lig usulü ile 2 etapta oynanmasına karar verildi. 20 Nisan 2021 tarihinde Yalova’da oynanacak ilk etap maçlarının hazırlıklarını devam eden Batman Engelliler Basketbol takımı çalışmalarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda aralıksız sürdürüyor. Tek devreli lig usulü şeklinde oynanacak maçlar için hazırlıklarına devam eden Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında ligin başlayacak olması heyecanı yaşanıyor. Turnuvada ilk maçını Bursa temsilcisiyle oynayacak olan Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 18 Nisan’da karayolu ile Yalova’ya hareket edecek. Uzun bir aradan sonra liglerin başlayacak olmasının sevindirici olduğunu  söyleyen Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Antrenörü Abdullah Bayram, “Sporcularım maç oynamayı   çok özledi. Ligin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Bundan dolayı antrenman sayımızı artırdık. Yapmış olduğumuz ve yapacağımız antrenmanlarda eksiklerimizi giderip, takımı turnuvaya hazır bir hale getirmek ve başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi. Kulüp başkanı Nasreddin Kaya ise, “Pandemi nedeniyle bütün dünyada olduğu gibi ülke olarak ta sağlık açısından çok zor bir süreçten geçiyoruz.  Bu zor süreçte şimdiye kadar takım olarak sağlık açısında bir sıkıntı yaşamadık. Umarım bundan sonrada yaşanmayacaktır. Yola çıkmadan önce tüm kafile olarak covid-19 testini yaptıracağız. Zor bir ligde yer alıyoruz. Batman ilimizi Türkiye arenasında en iyi şekilde temsil edeceğiz. Lige katılmamıza vesile olan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Batman Valimiz ve Batman Belediye Başkan Vekilimiz sayın Hulusi Şahin bey ile kuruluşumuzdan bugüne  kesintisiz reklam sponsorumuz olan  TÜPRAŞ  Batman Rafineri Müdürlüğüne, ulaşımımızda yardımcı olan ve her zaman bakış açısıyla takımımıza pozitif bakan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın M. Şafi Özperk bey, şube müdürlerine ve 19 Mayıs Spor salon şefi Hıdır İÇGE bey ve personellerine teşekkür ederim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.