El emeği göz nuru eserleri incelediler

Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Yeşiltepe Mahallesinde kadınlara yönelik 1. kademe el sanatları kursları düzenleyen Yeşiltepe Çok Amaçlı Toplum Merkezi'ni (ÇATOM) ziyaret ettiler.

Yaşam Yayın: 18 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2019 16:04:49
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Yeşiltepe Mahallesinde kadınlara yönelik 1. kademe el sanatları kursları düzenleyen Yeşiltepe Çok Amaçlı Toplum Merkezi'ni (ÇATOM) ziyaret ettiler. Şiş örücülüğü, makine nakışı, el nakışı, keçe aksesuarları, hediyelik eşya, halı dokuma, pastacılık ve bilgisayar kurslarının yanı sıra aile eğitimi ve ev okulum projesi gibi çalışmalar yürüten ÇATOM'da incelemelerde bulunan Vali Şahin, yaklaşık 180 kadının faydalandığı kursları tek tek ziyaret ederek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. ÇATOM bünyesinde açılan çocuk oyun odasını da ziyaret eden Vali Şahin, minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.