EKBAP Bilgilendirme toplantısı yapıldı

Eğitim Kurumları Başarıyı Artırma Projesi (EKBAP) bilgilendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşti.

Eğitim Yayın: 20 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 20.07.2022 10:58:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milli Eğitim Müdürlüğünde bulunan toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve proje koordinatörleri katıldı. Eğitim Kurumları Başarıyı Artırma Projesi (EKBAP) Okul Başarı Endeksi Yönergesi, eğitim kurumlarının iç değerlendirmesinin yapılması, okulların geliştirmeye açık alanlarını il/ilçe düzeyinde görebilmek ve okullar arasındaki farkları en aza indirip tüm okulların belli bir standartta ulaşmalarını sağlamak amacıyla oluşturuldu.

Eğitim Kurumları Başarıyı Artırma Projesi (EKBAP) bilgilendirme toplantısında konuşan İl Müdürü Kurtaran, eğitimin sürekli bir gelişim ve dönüşüm içinde olmasını gerektiğini ifade edip, "Hayatın her alanında değişim ve gelişim şarttır. Fakat söz konusu eğitim olunca sürekli bir değişim ve gelişime ihtiyaç vardır. Eğitim hayatında sürekli değişim ve gelişime açık olarak çağın gerektirdiği tüm şartları öğrencilerimize sunmalıyız.  Okul ve kurumlarımızın da bu değişime uyum sağlayarak kurumsal anlamda yenilenmesi, gelişmesi ve kurumsal başarıyı daha da yukarılara taşıması gerekir. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz 'Eğitim Kurumları Başarıyı Artırma Projesi' ile okullarımız kurumsal kimliklerini daha da geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi. Toplantı yapılan bilgilendirmenin ardından soru cevap bölümü ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.