Durdurulan araçta silah ve mühimmat ele geçirildi

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yaptığı kontrollerde durumundan şüphelenerek durdurduğu bir araçta 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 27 adet fişek, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 45 adet kartuş ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 14 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.11.2019 22:40:45
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yaptığı kontrollerde durumundan şüphelenerek durdurduğu bir araçta 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 27 adet fişek, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 45 adet kartuş ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şahıs polis merkezi amirliğine alındı.  Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlamaya yönelik olarak 24 saat görevimizin başında olacağımız halkımız tarafından bilinmelidir. İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından günün 24 saatinde tüm il genelinde kontroller kararlıkla devam etmektedir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.