DÜNYA DERECELERİ İLE DÖNDÜLER

Kolombiya’da yapılan dünya şampiyonasında Petrolsporlu sporcular ile Batman Spor Lisesi öğrencileri dünya dereceleri elde etti.

Yayın: 07 Ağustos 2022 - Pazar - Güncelleme: 07.08.2022 09:27:30
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

 U-20 Atletizm Dünya Şampiyonası yürüyüş kategorisinde mücadele eden Mazlum Demir, 42.36.02 derecesiyle dünya şampiyonu olurken, Hayrettin Yıldız dünya üçüncüsü oldu. Sporcuların elde ettiği dereceler sevinç yarattı. Milli Takım Antrenörü Sadullah Ergün; yoğun ve zorlu bir çalışma sonunda sporcularının bu dereceleri almasını disiplini elden bırakmadan çalışmalarına bağladığını ifade ederek, sporcularını kutladı. Dünya şampiyonu olan Mazlum Demir ve dünya üçüncüsü olan Hayrettin Yıldız’ı tebrik eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, gençlerin bütün dallarda dünya dereceleri yapmaya devam edeceklerine inandıklarını söyledi. Demir ve Yıldız’ı tebrik eden Özperk; “Tarih yazan sporcularımızla ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.