DÖGEP Kasım ayı toplantısı yapıldı

Batman merkez okullarında görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinin katılımıyla 'Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı' (DÖGEP) Kasım 2020 Toplantısı yapıldı.

Gündem Yayın: 01 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 01.12.2020 12:28:35
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Batman merkez okullarında görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinin katılımıyla 'Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı' (DÖGEP) Kasım 2020 Toplantısı yapıldı. Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından koordine edilen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı (DÖGEP) Kasım ayı toplantısı Şube Müdürü Mustafa Remzi Koç ile Merkez İmam Hatip Ortaokul ve Liselerindeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti. Uzaktan Eğitim Yoluyla gerçekleştirilen toplantıda "Salgın Döneminde Eğitimdeki Ulusal ve Uluslararası Gelişmeler" konusu ele alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.