Diyarbakır uçakları yuvaya döndü

24 Mayıs-24 Haziran tarihleri arasında Diyarbakır Havalimanının bakım ve onarıma alınması nedeniyle Diyarbakır'a yapılacak uçuşlar Batman ve Mardin'e alınmıştı.

Yaşam Yayın: 27 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 27.06.2021 14:13:28
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

24 Mayıs-24 Haziran tarihleri arasında Diyarbakır Havalimanının bakım ve onarıma alınması nedeniyle Diyarbakır'a yapılacak uçuşlar Batman ve Mardin'e alınmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Diyarbakır Havalimanını 24 Mayıs ve 24 Haziran 2021 tarihleri arasında ana pistte yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle uçuş trafiğine kapatmıştı. Bakanlık pisti onarıma aldığı süre zarfında Diyarbakır havalimanına en yakın uçuşların Diyarbakır'a en yakın mesafede olan Batman ve Mardin havalimanına aktarmıştı. Yaklaşık olarak bir ay süren uçuşlar Batman Havalimanına hareketlilik kazandırmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.