Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri verilecek

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Koordinasyonunda, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonu ile “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” 20 Kasım Çarşamba günü Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.

Gündem Yayın: 18 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.11.2019 15:03:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Koordinasyonunda, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonu ile “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” 20 Kasım Çarşamba günü Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek. Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nda tüm kesimlere açık olacak seminerde konusunda uzman kurum ve kişiler dış ticaretle ilgili önemli bilgi paylaşımlarında bulunacak ve gelen soruları cevaplandıracak. Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir; “İlimizde faaliyet gösteren; ihracata yönelik ürün üreten, ihracat potansiyeli olan, ihracatçı üyelerimizi ve dış ticaret alanında bilgilenmek, kendini geliştirmek isteyen kişileri, şirket çalışanlarını seminerimize bekliyoruz”  dedi. Seminerde İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E-Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi, Türk EXIMBANK İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları, Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka ve Tasarım Destekleri, Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi konularında bilgiler verilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.