Denizli Parkı dökülüyor

2018 Yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Batman’ın Tilmerç mahallesinde yaptırılan Denizli Parkı bakımsızlıktan dökülüyor.

Gündem Yayın: 22 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 22.06.2021 15:18:44
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

2018 Yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Batman’ın Tilmerç mahallesinde yaptırılan Denizli Parkı bakımsızlıktan dökülüyor. Son bir yıldan bu yana park ve bahçelerin yapımına hız veren Batman Belediyesinin çalışmaları devam ederken, eski park ve bahçelerdeki zarar gittikçe büyüyor. Bir önceki dönem Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy döneminde Denizli Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yapılan ve 4 bin 200 metrekarelik alana sahip Denizli Parkı bakımsızlıktan dökülmeye başladı. Gültepe ve Tilmerç mahalleleri arasında bulunan parka sahip çıkılmasını isteyen vatandaşlar, Belediye veya bazı kurumlarda İŞKUR elemanı olarak çalışan birilerinin parkta görevlendirilmesini istediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.