DENEYAP Türkiye eğitmen başvuruları başladı

DENEYAP Türkiye Projesi kapsamında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı olarak dört kurumun iş birliği ile 81 ilde 100 DENEYAP Teknoloji Atölyesi kurulması hedeflenmekte.

Yayın: 17 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.07.2021 23:48:13
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Bu kapsamda üçüncü fazda açılacak olan Ankara, Aksaray, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mardin, Mersin, Ordu, Sivas, Şırnak, Tekirdağ ve Van olmak üzere toplam 27 ildeki DENEYAP Teknoloji Atölyesinde Tasarım & Üretim, Robotik & Kodlama, Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti eğitmeni olmak isteyen adayların Deneyap Türkiye Eğitmen Komisyonu tarafından belirlenen başvuru süreçlerinin tamamını  başarıyla geçmesi beklenir.  Aday, yalnızca ikamet ettiği il için eğitmenlik başvurusunda bulunabilir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.