Demir Adamlar deplasmandan galibiyetle döndü 42-28

Süper Ligde mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka Belediyespor’u farklı bir skorla yenerek galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Yayın: 14 Ekim 2018 - Pazar - Güncelleme: 14.10.2018 17:15:20
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Süper Ligde mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Erkek Hentbol takımı, deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka Belediyespor’u farklı bir skorla yenerek galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. 1955 Batman Belediyespor, Karşıyaka Belediyespor karşılaşmasında sahada baştan sona üstün oyun sergileyen ‘Demir Adamlar’ ilk devreyi 18-11 önde bitirdi. Zühtü Işıl Spor Salonunda Karşıyaka Belediyespor’la oynayan ‘Demir Adamlar’ lakaplı Batman Belediyesi Erkek Hentbol takımı, sahadan 42-28 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.