DEHŞETE DÜŞÜREN CİNAYET

Batman’ın Gercüş ilçesinde 50 yaşındaki Faysal Aslan'ın cansız bedeni, Kırkat Göleti civarında halıya sarılı vaziyette bulundu.

Asayiş Yayın: 23 Mayıs 2021 - Pazar - Güncelleme: 23.05.2021 11:25:41
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Edinen bilgilere göre olay, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Aslan'dan haber alamayan yakınları jandarmaya başvurdu. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ve polis ekipleri, Gercüş ilçesinde bir eve baskın yaparak incelemelerde bulundu. Evdekilerin itirafı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri ilçeye yakın Gercüş Kırkat Göleti yakınlarındaki tarlada inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından Aslan'ın cansız bedeni halıya sarılı halde bulundu. Talihsiz adamın cansız bedeni, otopsi işlemi için Gercüş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan araştırma ve inceleme sorucunda cinayet olayı ile ilgili Aslan'ın bacanağı da dahil 6 kişi gözaltına alındı. Aslan'ın kafasında darp izlerinin olduğu öğrenilirken, olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.