Dart müsabakaları sona erdi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları faaliyet programında yer alan Dart grup şampiyonasının yıldız kız ve erkek müsabakaları sona erdi.

Yayın: 16 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 16.02.2020 10:21:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

23 İL KATILDI

19 Mayıs Spor salonunda yapılan ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Spor Şube Müdürü Burak Eren, TBBDF Dart ulusal hakemi Emrah Sağlam, İl Temsilcisi Ömer Durmaz ve dartseverler katılım sağladı. 23 ilin katılım sağladığı turnuvada ikinci olanların kupa, madalya ve başarı belgelerini Spor Şube Müdürü Burak Eren verirken, şampiyonlara ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk verdi. Ödül töreninde konuşan İl Müdürü Özperk, böylesine muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Özperk; “Yıldız kız ve erkek takımlarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Aynı başarıyı Türkiye finallerinde de göstermelerini temenni ediyorum” dedi. TBBDF Dart ulusal hakemi Emrah Sağlam ise, Batman’ın Türkiye’de örnek ve başarılı bir organizasyona imza attıklarını belirterek, başta İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.                

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.